Beneficiile fructelor

Sfaturi alimentare pentru o inima sanatoasa
Exista numeroase alimente delicioase care, desi v-ar putea bucura papilele gustative, sunt daunatoare inimii si, implicit, sanatatii intregului organism. Consumul excesiv de sare, grasimi si zahar are efecte negative asupra sistemului cardiovascular, iar persoanele care nu opteaza pentru o dieta sanatoasa si echilibrata pot dezvolta boli cardiace mai devreme sau mai tarziu.

De asemenea, pacientii care au fost diagnosticati deja cu o afectiune cardiovasculara trebuie sa adopte un regim alimentar bazat pe fructe, legume si carne slaba pentru a-si putea tine boala sub control si pentru a nu risca sa se confrunte cu alte complicatii ale acesteia. Aflati din randurile de mai jos de ce trebuie sa tineti cont pentru a avea o inima sanatoasa!

Pentru a va ajuta sa mentineti sanatatea sistemului cardiovascular, farmacistii catena va recomanda sa folositi Naturalis Coenzima Q10 + Omega 3. Acest produs contribuie la functia normala a inimii si la producerea energiei celulare, precum si la protejarea celulelor de stresul oxidativ. De asemenea, este un produs util pentru momentele cu stari de oboseala si favorizeaza combaterea proceselor de imbatranire prematura.